2024-11-19
朋友今晚带我去威! 食尼泊尔菜🤤🤤餐厅系香港开咗成25年! 装修好有异国风情!几适合同朋友聚会食饭! Chill 下!🥟MOMO(Lamb)羊肉饺子🍖KUKHURAKO SEKUWA (Chicken BBQ)烤鸡🫕KUKHURA LALI GURASH (Butter Chicken Makhani)烤鸡配茄汁🍲TARKARI RANA KHANDANI (Veg Korma Curry)咖喱杂菜🫓NAAN THARI-THARIKA尼泊尔面包🍚 SAFFRON BHUJA (Saffron Rice)香草饭🍻Mustang - Nepalese bottle Beer 啤酒🍦MOUNT GAURI SHANKAR 鲜果雪糕睇完menu都唔知系咩😂😂😂好彩老板好热情咁介绍俾我呢个土包子🙃餐前小食系两大片薄脆同埋三款酱料可以沾!分别系烧烤酱,香草辣酱,辣酱! 我自己几钟意香草辣酱! 少少辣嘅啫! 好开胃!饮啖尼泊尔产地嘅啤酒! 洒鬼既小快乐☺️☺️烤鸡同埋羊肉饺子店员会亲自分埋菜!我连影吓相时间都无添! 😂😂😂😂羊肉饺子馅料超足料! 味道唔算好臊!推介👍🏻👍🏻尼泊尔咖喱相对稀身D! 配香草
餐厅系香港开咗成25年! 装修好有异国风情!
几适合同朋友聚会食饭! Chill 下!
🥟MOMO(Lamb)羊肉饺子
🫓NAAN THARI-THARIKA尼泊尔面包
🍦MOUNT GAURI SHANKAR 鲜果雪糕
睇完menu都唔知系咩😂😂😂
好彩老板好热情咁介绍俾我呢个土包子🙃
餐前小食系两大片薄脆同埋三款酱料可以沾!
分别系烧烤酱,香草辣酱,辣酱!
我自己几钟意香草辣酱! 少少辣嘅啫! 好开胃!
饮啖尼泊尔产地嘅啤酒! 洒鬼既小快乐☺️☺️
烤鸡同埋羊肉饺子店员会亲自分埋菜!
我连影吓相时间都无添! 😂😂😂😂
羊肉饺子馅料超足料! 味道唔算好臊!推介👍🏻👍🏻
尼泊尔咖喱相对稀身D! 配香草饭好食!
尼泊尔烤鸡配茄汁都好正! 浓郁嘅蕃茄酱汁配面包!
饭前仲担心唔啱食! 转眼间就食晒🤤🤤🤤🤤
至于佢嘅甜品呢⁉️外表有啲得夸张! 成座山咁!!😂外层系鲜忌廉,中间系开心果味既冰!!
可以试下! 不过我自己下次宁愿饮多枝啤酒🤪