2021-08-09 90 浏览
😍苏豪区Chill爆慢活餐厅🍰推荐程度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(餐厅收+1服务费)DoubleShot提供各式各样嘅🍝西式食品🍔、有一d好精致嘅甜品🧁,另外亦有咖啡☕️、酒🍸各类饮品餐厅环境优美,坐得好舒服☺️🧀Burnt Basque Cheesecake🍰 $68芝士蛋糕卖相好靓😍入口软滑,口感比芝士海棉蛋糕更加 creamy😙芝士味道唔算好浓,所以食落唔会好腻👌🏻🍳Breakfast Carbonara🍝 $168呢个意粉嘅配搭好新颖😆面头上面有一只太阳蛋🍳另外有一块日式叉烧(好似拉面𠮶一种)🐷同一d猪肉粒,猪肉发挥一般👌🏻,🤤不过意粉味道相对出色🍝系好正宗嘅卡邦尼意粉,好香蛋黄味,🧀旁边亦都有好多芝士碎,正!员工服务态度💯,真系超级nice同贴心🥰不但唔会赶食客走,仲多次主动帮我哋装水环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️
😍苏豪区Chill爆慢活餐厅🍰
推荐程度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(餐厅收+1服务费)
餐厅环境优美,坐得好舒服☺️

🧀Burnt Basque Cheesecake🍰 $68

🍳Breakfast Carbonara🍝 $168