2020-06-04 1331 浏览
评分:🐷🐷🐷🐷(5🐷满分)位于苏豪区既Kinjo’s Izakaya,属传统日式小店,师傅系日本人,午市都不乏日本职人撑场,去得既大部分都系熟客,大家都有讲有笑,成个气氛都变得好温馨,好有日本居酒屋既感觉。讲番个淮山蓉鳗鱼饭~鳗鱼系烧既,比平时食既会冇咁湿,另外好欣赏佢个鳗鱼唔太肥,略严比较多骨~淮山蓉好特别,食其他日本野都未试过有淮山😂另外仲order咗个生姜烧~佢哋用嘅系冲绳豚肉,肉好嫩,调味岩岩好,去既朋友可以一试!佢地既lunch set系定食黎,有汤有前菜,个饭既份量都唔细,男人一定食得饱呀!下次想去试下佢地既串烧,话晒系居酒屋,又咁多日本人去,应该都唔错🤤有兴趣既朋友可以先打电话book,因为铺面细细,我地12:30都等左5分钟左右,再晏d就有排等架啦~

评分:🐷🐷🐷🐷(5🐷满分)

😂
鳗鱼淮山蓉饭