2022-08-12
朋友仔约我食好西😌拣左兰桂芳新开既高质日式料理店🍴除左lunch set menu...仲有omakase同铁板烧🙊两个女仔食左两个lunch set😌 分别系:✔️鱼生饭 (HK$428)醋饭,上菜时店长细心讲解左有咩鱼生☺除左海胆同吞拿之外~ 有深海池鱼, 沙甸, 太刀, 鲛蝶 同埋牛鳅~ 对于鱼生饭都几特别😆 仲要每一款鱼生师傅都特别有加左黑椒同埋柚子盐做调味😌✔️银鳕鱼西京烧(HK$318)相对平时食开既偏大块~ 而且好juicy😌加上一碗白饭仔😌 另外Lunch menu 仲配有三文鱼子沙律同茶碗蒸~ 今日仲搭埋个士多啤梨既焦糖炖蛋🤤真系饱到上心口🤰虽离公司有d 远~ 同埋lunch hour 唔够时间比我食佢既omakase...但食物质素好高质~系一间值得encore, 又几岩同闺蜜or business meal 既餐厅😍@t8japanese
两个女仔食左两个lunch set😌 分别系:
✔️鱼生饭 (HK$428)
✔️银鳕鱼西京烧(HK$318)
相对平时食开既偏大块~ 而且好juicy😌加上一碗白饭仔😌
@t8japanese