芝加哥串燒酒場

Chicago Bar And Restaurant
2023-10-09 48 浏览
听朋友讲兰桂芳呢间串烧好feel又好食加上睇到youtube《再食就中风》肥豪食得咁开心😂😂今日就黎试试😎门口又有多个兰桂芳路牌,好认易餐厅好有气氛 岩哂一班朋友黎dinner+ happy hour😍一坐低见到有frozen beer🍻即点即啤一啤!以专利冷冻技术将生啤打成幼滑泡沫,一入口就品尝到冰凉啤酒同绵滑冰泡泡,甜甜地既白桃同玫瑰味完全俘虏左我😍😍见肥豪食和牛食到心心眼咁满足我都点翻个和牛!不过今日想留胃食其他烧物,就先来个薄烧A5和牛虽然系薄烧,但份量超大块,两人share一片刚刚好入水香浓既和牛味,加上嫩滑即溶既肉质,每啖都好滋味😍😍烧蚝好肥美,加上香蒜既调味,配上烧出来既蚝汁水份,一个字:鲜!!必点呢度既烧壳类🩷平时去日本既烧海鲜点必点甲罗烧,估唔到呢度都有!蟹膏同蟹肉放在蟹盖上烧来食,再加生鹌鹑蛋,呢个甲罗烧内馅令我有一秒翻咗日本既感觉🤣🤣芝士薯条虽然邪恶!但热辣辣炸到又脆又有薯味!!拌酒一流下次再黎兰桂芳会再同朋友黎呢度~坐得好舒服成个环境好有feel😎😎播既歌都好岩香港人听😎😎
听朋友讲兰桂芳呢间串烧好feel又好食

门口又有多个兰桂芳路牌,好认易

一坐低见到有frozen beer🍻即点即啤一啤!
frozen  kirin

见肥豪食和牛食到心心眼咁满足
虽然系薄烧,但份量超大块,两人share一片刚刚好
入水香浓既和牛味,加上嫩滑即溶既肉质,每啖都好滋味😍😍

必点呢度既烧壳类🩷

芝士薯条虽然邪恶!但热辣辣炸到又脆又有薯味!!拌酒一流