2019-08-31 660 浏览
一向支持有诚意既小店,一向钟意食all day breakfast, 所以都帮衬过呢间餐厅好多次食物同咖啡都不错,但今日发生左一件事令我觉得呢间餐厅处理手法好有问题,所以唔会再光顾话说我地一坐低,店员就拎左一张单出黎,话两星期前我地去过冇找数,问我地有冇印象,张单上既item系我地每次都叫的,但我地冇印象冇找数,因为佢地早餐时间系先比钱后用餐的,店员就话我地光顾时间系12点,午餐时间佢地系先用餐后找数,事实上我地唔可能记得两星期既事,但如果我地有走数系唔会再去果间餐厅啦之间餐厅老板走左出黎,好大声话好肯定张单系我地既,肯定我地冇找数,当时餐厅系好多人,全部人一齐望过黎,感觉记系要我地尴尬,要用群众压力迫我地比钱,我见佢地店内有CCTV, 问佢地会唔会睇番CCTV去证实我地有冇比钱,佢声称两星期既片段睇唔番即系咁,早餐同午餐比钱方法唔同,会好易引起混乱,如果我地果次真系唔记得比钱,我系好乐意去比番,但佢一口咬定,又唔肯展示CCTV片段,仲要咁大声去令全部人望住我地令我地尴尬,用群众压力去迫我地找一张单,食餐饭都食得唔开心,咁样既处理手法系好有问题利申:老公最后怕尴尬又唔想大家难做,系有找
利申:老公最后怕尴尬又唔想大家难做,系有找左张单息事宁人,我地食完饭亦有向佢地反映呢件事处理不当既地方,但我地以后都唔会再帮衬处理手法同态度咁恶劣既餐厅