餐厅: 茶泰 (荃新天地2)
资讯:

2023-03-24 465 浏览
系荃新天地行到攰, 见到呢间装修得环境几舒适既泰国餐厅,就念住入去坐下食个tea餐厅系扫code自助下单, 方便快捷💁🏻‍♀️我地叫左两个Tea set 再加个小食🍽轻量干炒鸡肉河粉$43+芒果椰汁$10炒粉真系属于轻量,当lunch食系唔会饱稍嫌卖相hea左少少,一d其他颜色都无😆食落系好普通既酱油炒粉,鸡肉同个粉除左酱油都无乜其他味,唔难食但同样唔好食好多普通餐厅既炒河都可以胜出Only优点系我选择左少油,佢真系有做到😁芒果椰汁比起粉出色! 椰汁有调味过, 饮落唔觉有芒果肉,应该用左芒果浆,有寒天,几好饮❣️🍽轻量黄咖喱鸡肉串烧捞脆面$43+冻华田$3卖相系几吸引,但味道同样好麻麻面太干, 咖喱汁偏甜,唔好味🍽 炸鸡翼只系表面皮有味, 腌得唔够入味, 但就算只计皮,味道好一般🍽 炭烧猪颈肉准确d应该话系焗猪颈肉吧,同样系味道问题,腌得好一般,甜甜地咸咸地😥食完一旧唔系肚饿唔会想再食多旧餐厅环境舒服, 食物质素就......只适合饮杯野抖下既餐厅
餐厅系扫code自助下单, 方便快捷

💁🏻‍♀️我地叫左两个Tea set 再加个小食

🍽轻量干炒鸡肉河粉$43+芒果椰汁$10

炒粉真系属于轻量,当lunch食系唔会饱
稍嫌卖相hea左少少,一d其他颜色都无😆
好多普通餐厅既炒河都可以胜出
Only优点系我选择左少油,佢真系有做到😁

🍽轻量黄咖喱鸡肉串烧捞脆面$43+冻华田$3

卖相系几吸引,但味道同样好麻麻
面太干, 咖喱汁偏甜,唔好味

🍽 炸鸡

只系表面皮有味, 腌得唔够入味, 但就算只计皮,味道好一般

🍽 炭烧猪颈肉