餐厅: 元気寿司
资讯:

2024-04-09 119 浏览
而家个个都中意食XX郎, 又要排又要边嗌水准越来越差.反而我自己就中意去元气, 主要都系因为而家好多时黄大仙依间都唔太需要排队.  今日同屋企人去晚饭, 用QR落单所以其实都自助模式冇咩SERVICE可言,  食品方面都系十几年都系果D野, 80%一样, 系有D限定款. 如果要推介, 其实个人觉得中TORO都几抵食, 入口有油脂味, 剌身又唔薄, 以前净系食牛油虾既屋企人而家都话TORO好食. 另外油甘鱼, 带子, 赤海虾都保持到水准, 食到鲜味.蒸蛋份量同配料仲系咁多, 另外新出加左蟹糕蒸蛋既仲好食, 比起清清地, 多左一份浓郁既蟹味. 最正最正就系限定既生朱古力蛋糕, 真系好RICH, 系食过最好食既元气甜品, 22蚊边度揾. 其实最正最抵正就系佢有LUNCH同TEA SET. 真心讲, 元气系个价钱对得住佢既水准.
而家个个都中意食XX郎, 又要排又要边嗌水准越来越差.

另外油甘鱼, 带子, 赤海虾都保持到水准, 食到鲜味.

2024-03-30
  • 生朱古力蛋糕