食左$99果只雪花牛, 点知仲瘦过普通肥牛,又鞋.佢张order 纸都无讲到原来$99果只任食叫既汤底同平既唔同, 于是我地傻下傻下choose 左清汤底, anyway 逐样comment 下先:-食物种类:唔算多,自取既有乌冬,拉面,即食面,金菇,秀珍菇,冬菇,鱼蛋,贡丸,龙虾丸,脆皮肠,墨鱼丸,两款菜,粟米,落纸order既当然有肥牛同雪花牛,仲有鸵鸟肉,鸭胸,鸡翼,猪大肠,鱼饺,牛舌,虾,鱿鱼so,鲍鱼片等服务:都ok,不过就有唔周到既地方,例如我地点左售罄果d食物,佢无即时话番俾我地听,又无解释个任食点既详情,例如个任食系有雪糕送ga,都唔见佢张order纸或餐牌有讲,佢又唔俾我地知地方:好细, 两个人黎食都ok,佢地会俾四人枱,不过人多可能要等啦, 仲有佢地连toilet外既走廊有枱都俾客坐,想去食既最好book定枱,以免坐d唔好既位