2018-05-10 258 浏览
放工喺Megabox 睇完复仇者联盟已经9点多,见到呢间日式餐厅宵夜时段寿司刺身有半价,就谂住随便点d 野食~ 一坐低见到餐具篮既筷子有汁, 就叫店员先换。点左D寿司,先来特大赤海虾,都正常既。要开餐啦~ 唔见有wasabi ,问店员啦, 然后比左d 外卖既wasabi 我~好吧,唔紧要啦,都系点少少啫。油甘鱼,剑鱼腩,香葱吞拿鱼腩都麻麻,无咩鱼味可能宵夜时间快要收工,店员都比较hea,无收碟之余,新上台既食物会放上原先黎既碟上~ 再望一望碟上既赤海虾...咦!! 条尾去左边呢?  回心谂吓,真系未试过食日本野,虾刺身系无尾既.. 然后到芥辣八爪鱼军舰起航上台... 未知是否八爪鱼喺海卷左一条红萝卜丝上军舰, 所以加料吗?!心想好又一餐,唔好又一餐,饱肚就算吧!

油甘鱼,剑鱼腩,香葱吞拿鱼腩都麻麻,无咩鱼味

回心谂吓,真系未试过食日本野,虾刺身系无尾既..

心想
好又一餐,唔好又一餐,饱肚就算吧!