2016-10-30
是日行山上到山顶, 原先谂住系咁意揾野医完肚就继续行程, 点知望望下见到呢间的虾都几吸引. 就系咁早上十一点前就入场, 应该是刚开门吧. 我们入左场后就陆陆续续见到有客人到. 由于太早关系. 都唔算好饿. 所以三个人只叫了两碟食品. 原先想再食埋甜品, 但睇落都几"漏", 所以最后放弃去左另一间食. 两碟食品包括一碟面 Scampi Linguini HK (个名系张单度抄出黎) $168坦白, 以咁的价钱黎睇, 呢个份量绝对系无呃砰. 蒜蓉包好脆而且蒜蓉味亦十分入味. very nice.个面煮得刚刚好. 唔会硬亦唔会林. 重点系超多虾. 超开心. 而且重有满满柠檬味. 十分开胃. 第二个都系推介之一. Grilled Seafood Trio ($168)除左烤虾之外, 重有鱼, 同埋一串串烧. 初初以为只有"𩠌", 但原来重有饭. 真系超够饱. 先讲下佢的串烧内的虾同另一堆虾系用左不用的手法煮. 两只都好好味. 个鱼都十分鲜味. 个串烧重有不同的疏菜配合. 对于咁"斋"的我, 真系十分正. 最后不得不提系. 每枱都有一个牌. 牌上原先系蓝色字的"Run Forrest Run
最后不得不提系. 每枱都有一个牌. 牌上原先系蓝色字的"Run Forrest Run". 若你需要叫店员时, 你可以将个牌转做后一页红字, 店员就会为你服务, 可能我地最高入场, 所以们口带位的店员系我地坐下时就讲解左呢个牌点用. (识广东话的)到后尾服务我地的店员都系外国人。 但十分nice. 今次对呢间店留下很好的印像。 希望日后再到山顶时唔会再著到咁"wuwhere"行山look走黎食. 需要店员时就转这个红字就可以了.