2019-06-19 250 浏览
tag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️需要你的支持喔🥺🙆🏻‍♀🐷💬每一篇食评都好认真打架—————————————————————📍酥妃皇后 一直都知呢间几出名,九龙城𠮶间,个日放工有啲饿,一个人又唔想入餐厅食,经过见到有新鲜出炉蛋挞就试下🤤一个人的tea🤤见佢有好多西式挞同蛋糕,啲蛋糕好靓,下次要试!—————————————————————❣原味蛋挞($10)佢嘅蛋挞size比一般面包铺嘅大,酥皮好脆,有层次感嘅,蛋浆都好香好滑,唔会话好甜,系好食嘅👍🏻但唔会值得排队去等~同埋价钱有d贵,我觉得可以一试,但未必会再试,或者试九龙城𠮶间—————————————————————不专业评分👅好味指数:4/5💰性价比:3/5👍🏻推荐:3/5—————————————————————🏡地址:酥妃皇后 (旺角)旺角弼街64号地下A舖👉🏻有分店!—————————————————————#chuchu食在旺角#chuchu食在太子#chcuhu食港式#chuchu食小食#chuchu食甜品#香港美食 #hkfood #852food #相机食先 #香港好去处 #hkfoodie #hkblog

🐷💬每一篇食评都好认真打架
📍酥妃皇后

见佢有好多西式挞同蛋糕,啲蛋糕好靓,下次要试!

—————————————————————
❣原味蛋挞($10)

不专业评分
👅好味指数:4/5
💰性价比:3/5
👍🏻推荐:3/5
—————————————————————
🏡地址:酥妃皇后 (旺角)
旺角弼街64号地下A舖
👉🏻有分店!
#chuchu食在旺角
#chuchu食在太子
#chcuhu食港式
#chuchu食小食
#chuchu食甜品

#香港美食 #hkfood #852food #相机食先 #香港好去处 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #周末好去处 #食好西 #美食推荐 #好食 #食食食 #tasty #美食 #饮品 #甜品#follow #like #like4like #人气食店
2019-06-02
下午茶