今日放工,朋友嚟揾我食饭。我哋拣咗附近商场嘅一间餐厅 ,呢间Lifetastic,平时都有食佢嘅蛋糕,西餐真系未试过,一于去试下。餐厅环境阔落,位置容易揾,门口仲有件装蛋糕可以外卖返屋企,主餐牌叫任何主食可以半价加购蛋糕,啱晒我呢啲甜品胃炭烧澳洲谷饲黑安格斯封门柳餐牌见到推介嘅系呢个,就一定要试下,卖相好好 ,牛肉好嫩滑,牛味浓郁。特别一赞佢嘅薯蓉好软绵, 超creamy ,份量好多, 唔使惊会唔够饱卡邦尼意大利粉 意大利粉味道调得刚好,好多酱汁,好creamy顺滑,意粉煮得烟烟靭靭 ,加埋烟肉粒好香口芒果西瓜蛋糕 之前一向食开佢嘅西瓜蛋糕,但未试过加芒果呢个组合,果然好有惊喜,芒果好甜,西瓜一如既往爽脆,成个蛋糕口感好好,清新唔会过甜, 决定下次屋企人生日都要买一个!

炭烧澳洲谷饲黑安格斯封门柳

卡邦尼意大利粉