2012-06-28
我老豆上星期五生日,想买个蛋糕同佢庆祝点知出面街买个特别少少既蛋糕,一定超过两旧水有啲指定款,又规定几多磅以上,麻鬼烦但都唔系钱既问题,而系啲蛋糕贵得嚟仲要啲款唔系太得跟住有位朋友话我知,佢有个frend喺日本学甜品返嚟宜家开咗间网店,整啲和风蛋糕咁我上佢既网站睇下,确实啲款唔错,价钱仲好OK咁我就订咗一个叫" 辉 "一个叫" 黑 "既蛋糕(啲名唔知有咩特别意思)讲真,呢间嘢啲蛋糕望落真系细件咗少少,但一家五口食,原来一个蛋糕刚刚好所以我系买多咗,但就变相试多款味啰叫" 辉 "既蛋糕竟然系柚子味,咁大个女第一次食,味道好清新至于" 黑 ",啲朱古力味好浓,一食便知师传落重料,可能啱啱开业啦,所以先卖咁平我老妈子其实对蛋糕麻麻,但佢都话好食,仲话无好似出面街啲蛋糕咁得个甜字我应承咗潘师傅,若果真系好味的话,就上嚟赞两句啰宜家试过真系唔错,值得推介比大家既~~ps,订咗既蛋糕喺约系地铁站交收,潘师傅好准时到,呢点值得一赞呀~~
点知出面街买个特别少少既蛋糕,一定超过两旧水
有啲指定款,又规定几多磅以上,麻鬼烦
但都唔系钱既问题,而系啲蛋糕贵得嚟仲要啲款唔系太得
跟住有位朋友话我知,佢有个frend喺日本学甜品返嚟
宜家开咗间网店,整啲和风蛋糕
咁我上佢既网站睇下,确实啲款唔错,价钱仲好OK
所以我系买多咗,但就变相试多款味啰
我应承咗潘师傅,若果真系好味的话,就上嚟赞两句啰
宜家试过真系唔错,值得推介比大家既~~