2023-02-12 939 浏览
话说呢间新乐园鱼蛋粉,门面普普通通,但其实系卧虎藏龙,因为佢嘅食物系有返咁上下质素,亦已成为我同朋友每星期某一日的必食饭堂,相聚一番。COVID逐渐放缓,好多时大家都想揾个地方歇歇脚, 但餐厅好多都仲未回复以往的营业时间,但呢间餐厅可以俾我哋坐到晚上12点😆😆有次同友人一行十人,做完运动都已经到傍晚九点几十点,急急脚入黎补充下energy, 叫左佢5/6个煲仔饭食,叫下d 炒面,个炒面好好食,又叫下d 小炒,都好惹味,最难忘系个蜜椒薯仔牛粒,真系每次必点,邪恶得来真系忍唔到口😋薯仔外面焦脆,内里软绵,调味很适中。煲仔饭我最钟意川鸡味😆冻冻地有煲仔饭落肚真系一种享受~每次都食得好开心好饿,同朋友倾下偈,都无点影相,曾经影过腊肠章鱼饼煲仔饭,都相当唔错㗎!

$70 (宵夜)
  • 炒面
  • 牛腩面