2021-09-02
Boring?!😆餐厅名好有趣㖞,其实成日行新都会广场都会望一望个餐厅名😂究竟系咩意思我真系唔知🤔约朋友食饭,也是最烦恼嘅就系叫咩食好呢?所以有2人套餐选择嘅地方最啱我🤪如图作参考,A+A A+B B+B 都可以㗎,A类系意大利饭或意粉,B类有扒、烧鸡等肉类多项选择!拣完两款主菜后,望一望餐牌下面可以拣个小食😙✌️最后反转餐牌后面仲有好多饮品选择~☘︎︎ S2 白酒煮青口 👍👍➪ 白酒已经在烹调期间蒸发,剩下的只有白色浓稠的cream浸著青口,酱汁很惹味,超想饮哂佢😂☘︎︎ A4 明太子带子意大利粉➪ 虽然呢一个意粉周街都有,但系通常同朋友食饭时,都会好稳阵起见地拣呢个嚟食㗎🤣🤣合格的🥰意粉煮得软硬适中,明太子均匀地挂上每一条意粉,加上几粒带子😉☘︎︎ B9 鹿儿岛猪豚扒配肉桂苹果薯蓉➪ 这个很好吃😋好!厚!的猪豚扒油脂多,多汁惹味😍店家配上绿色及深啡色的特别酱汁(是甚么来卖个关子😛),添上酱汁后果然别有一番风味~还有肉桂苹果薯蓉,好饱呢🥰+$12 蜜瓜乳酪奶昔👍👍😍+$12 香蕉朱古力奶昔蜜瓜乳酪奶昔超fresh & match ! 必点呀!😍香蕉朱古力奶昔担心太甜,特意叫店员帮手落少啲朱古力浆,
Boring?!😆
☘︎︎ S2 白酒煮青口 👍👍
☘︎︎ A4 明太子带子意大利粉
☘︎︎ B9 鹿儿岛猪豚扒配肉桂苹果薯蓉
+$12 蜜瓜乳酪奶昔👍👍😍
+$12 香蕉朱古力奶昔
蜜瓜乳酪奶昔超fresh & match ! 必点呀!😍香蕉朱古力奶昔担心太甜,特意叫店员帮手落少啲朱古力浆,因此出咗嚟的效果香蕉味更为突出🤩✌️✌️✌️
▼・ᴥ・▼