2022-09-26
闲时要食返啲甜野哄下自己😌之前有食过中环的phi coffee and pancakes 已经成日心思思想食返,点知原来太古城有分店♥️间舖头好有秋天气息,环境好舒服!我地encore叫左上次都有食既蟹肉意粉,再加码叫左个牛油果火腿牛角包同牛肝菌意粉,个牛角包真心劲松脆,好好食👍🏻火腿唔系好咸,唔会盖过牛油果味,夹埋一齐好食👍🏻另外个牛肝菌意粉好挂汁😝个汁好香浓♥️之后点少得tiramisu coffee/Godiva chocolate wine coffee ♥️tiramisu 好味,啲cream 好好味🤭🤭🤭我个Godiva chocolate wine 都好正,酒精味唔浓,好似饮紧Baileys 咁🤭最后紧系要有个梳乎厘班戟既😌😌新出北海道雷电瓜😝😝我本身就钟意食雷电瓜😝😝个瓜好甜,食完pancake 都食到甜味,cream 上面有蜜瓜汁,啲蜜瓜汁有果肉架,唔系假蜜瓜汁😎😎真心正丫😌♥️