2023-01-06 1095 浏览
整完身份证都到左lunch时间 落到楼下就见到呢间cafe 睇set lunch menu 一眼就睇岩左慢煮鸡胸🤭 鸡胸低脂蛋白质又高 减肥最岩食 但要煮到唔鞋既鸡胸就好难😞啲人成日话慢煮可以锁住肉汁 会好食啲 所以今日就试试佢🤩坐左阵都未见人可以落单 但原来写左要出去counter 落单😅 落完单 个餐汤好快就到左 系南瓜🎃汤 唔算浓郁 但可以接受 但如果可以热多些少就好啦🤣饮完个汤 鸡胸都到噜 时间岩岩好☺️ 块鸡胸大块过手掌✋🏻 切落去⋯有啲困难 即刻好惊会好鞋 但估唔到入口唔鞋 都仲有肉汁 唔错 点埋个蜜糖咖啡汁 好味😋😋 个汁好特别 有阵焦香味 咸甜适中🫶🏻🫶🏻🫶🏻个餐仲要配搭左紫薯蓉🍠 即刻成个人觉得健康哂😚😚😚💃💃💃
整完身份证都到左lunch时间 落到楼下就见到呢间cafe