1K
2017-03-25 344 浏览
放工系尖东等朋友时四围行,又有啲肚饿,于是想揾野食,行过安达中心时见到佢,几特别海鲜汉堡包,反正重要等咁就坐低食个包先!望望餐牌,都有好多不同选择,有龙虾完只上,不过我就唔系想吃得太劲!于是点了个虾兵蟹将堡$78,配多个烟肉薯仔汤$30落单坐低好快就先上个汤,本身想点个汽水,但望主个汤感觉即时觉得超抵,首先用料十足,每啖入口都充满薯仔粒、薯容,而烟肉亦唔少,最紧要够热,真系好味!跟住系个虾兵蟹将堡,虽然同餐牌上个样有少少唔同,但一只软壳蟹就绝对没有欺骗你,香脆可口,包内当然唔少得嘅弹牙虾肉,一啖要入口又要有蟹又要有虾,个种口感真系超正!加埋用呢个价钱,真系抵食!美食唔系一定要去高级餐厅先有!只要留意身边嘅店舖亦不难发现!