虾虾烧睇人介绍就多,自己一直都无试过,呢晚收工同同事就去左谂住疯狂食海鲜!虾虾烧晚市$348呢到养左好多新鲜虾🦐,全部都超级生猛仲要大大只,游黎游去好似话俾你知佢好新鲜”夹我啦”嘅意思,每张枱都有一个钳同筒比我地亲自拣虾夹虾去烧黎食,但要留意千祈唔好直接烧虾‼️将睇准目标夹虾,将🦐🦐放到筒内大约2-3分钟晕左就烧烧得! 好玩又过瘾另外海鲜类好丰富,包括有鲍鱼、扇贝、原条鱼、蚬同蚝等等,都系任你夹同食,海鲜随左新鲜超级吸引,佢地仲有唔同配料比你去调味 有盐、孜然粉同辣椒🌶️粉地方好干净,地下唔会湿粒粒。除咗新鲜海鲜仲有其他烧既配料包括丸类、肉类同蔬菜,包你一定食得饱🥳我最后仲食咗好多旧烧菠萝,任食3小时真系好玩又好食

虾虾烧晚市$348