2021-10-02
🦋🦋 地点虽然有啲远不过我坐车嚟嘅直到门口都算方便 非常之好心机咁帮 清蒸海鲜和 同我介绍 每一样海鲜, 套餐 498蚊🦀🦞非常之抵锡有海鲜蔬菜同埋粥底 加埋啤酒同朋友真系可以畅谈一晚 佢嘅海鲜好新鲜🍽️重海水味所以唔需要太多调味料食佢个鲜味💓💓枇杷龙虾喺香港好少有嘅从外国直送 非常之弹牙多肉呀非常之少有呀喺边度先食到新鲜嘅💓 菲律宾蟹 🦀蟹膏 香浓 多汁 钟意 食蟹嘅人真系一个天堂㗎 呢度气氛好好大家都嚟饮下啤酒食海鲜开心一晚💓 翡翠九孔鲍鱼🦪 系台湾直送 非常之弹牙唔算太咸 食得出佢好新鲜又天然嘅海水味 💓日本大元贝🦪 感觉就好似海鲜味在口里大爆发一样非常的清新爽脆 海水味偏咸建议唔加豉油 💓韩国庆南蚝🦪好钟意食好好味 好味浓郁大细适中非常之出中鲜味 入口甘香 香味细画🧂🍴 最后 食完个粥底真系饱饱 钟意食佢呢度嘅甜品就系💓海底椰官燕非常之足料 个甜味 平衡返之前嘅海鲜味真系好满足大饱大满足🦄#蟹仙 #尖沙咀 #海鲜 #蟹仙蒸气石锅 #食蟹. #晚餐之选 #hkig #foodiehk #foodie #crabfairy
💓 菲律宾蟹 🦀蟹膏 香浓 多汁 [调皮]钟意 食蟹嘅人真系一个天堂㗎 呢度气氛好好大家都嚟饮下啤酒食海鲜开心一晚
日本大元贝
韩国珍珠蚝