2022-11-15
²⁰²²ღ₁₁.₁₀ 🌸大闸蟹宴🥂孔夫子🦀. *𖥧𓇣 ﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊今年食咗几次大闸蟹😛食上瘾!放工去咗Club East洞天食蟹宴套餐(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)$488/一位(两位起)ꔛ☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧🌸龙皇吐雾酒香鲜鲍鱼抢头的一个𩠌😂超级吸睛!鲍鱼鲜甜醉香⁄(⁄ ⁄ ⁄ω⁄ ⁄ ⁄)⁄🌸孔门叁彩碟 •黑毛猪又烧肉味浓郁,非常鲜嫩美味 •陈酷水晶肴肉 光滑晶莹,酿制陈醋嘅味道,酸酸地好开胃• 艳影虾球虾球爽脆多肉❤️话个好好吃😋🌸粉蟹肉千丝豆腐羹豆腐鲜味嫩滑🌸清蒸大闸蟹公(1只)五両,暂时系我今年食过最好味嘅大闸蟹网上睇到好多啲图好多膏🤭事实都唔系咁不过呢只蟹系好好食,而且膏都多食完真系舔舔脷😋!🌸蟹粉蟹肉扒菜苗菜苗幼嫩鲜甜🫶🏻菜苗上满满的蟹粉蟹肉🌸蟹粉小笼包汁多、油黄、肉鲜,配上清爽的醋汁和嫩姜🌸日式海鲜炒饭呢个炒饭好出色🤭海鲜炒饭味道非常丰富,粒粒米饭分明😍肚饱饱都比我食哂🤣🌸姜茶汤圆食完蟹蟹要驱驱寒~姜茶十分辣!我超喜爱✅𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿📍Club Ea
﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊ 今年食咗几次大闸蟹😛食上瘾!
$488/一位(两位起)
🌸龙皇吐雾酒香鲜鲍鱼
抢头的一个𩠌😂超级吸睛!
鲍鱼鲜甜醉香⁄(⁄ ⁄ ⁄ω⁄ ⁄ ⁄)⁄ 🌸孔门叁彩碟
•黑毛猪又烧
肉味浓郁,非常鲜嫩美味
•陈酷水晶肴肉
光滑晶莹,酿制陈醋嘅味道,酸酸地好开胃
• 艳影虾球
虾球爽脆多肉❤️话个好好吃😋 🌸粉蟹肉千丝豆腐羹
豆腐鲜味嫩滑 🌸清蒸大闸蟹公(1只)
五両,暂时系我今年食过最好味嘅大闸蟹
网上睇到好多啲图好多膏🤭事实都唔系咁
不过呢只蟹系好好食,而且膏都多
食完真系舔舔脷😋! 🌸蟹粉蟹肉扒菜苗
菜苗幼嫩鲜甜🫶🏻菜苗上满满的蟹粉蟹肉 🌸蟹粉小笼包
汁多、油黄、肉鲜,配上清爽的醋汁和嫩姜 🌸日式海鲜炒饭
呢个炒饭好出色🤭
海鲜炒饭味道非常丰富,粒粒米饭分明😍
肚饱饱都比我食哂🤣 🌸姜茶汤圆
食完蟹蟹要驱驱寒~
姜茶十分辣!我超喜爱✅
➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿
📍Club East洞天 (观塘)
观塘骏业街58号Club East 洞天3楼
📍旭逸酒店.铜锣湾(湾仔)
湾仔摩理臣山道39号旭逸酒店.铜锣湾1楼
༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶