2023-04-07 138 浏览
九龙城开左地铁之后, 真系多左过嚟,无它嘅,方便而且又多好嘢食,而且食店越开越多。.嚟得最多就真系等等hea😂😂 我地缘份由大闸蟹开始,由于质素好, 服务又亲切, 每次有新菜式或季节菜都会来,大闸蟹, 盘菜等等实在令人回味.大😍😍.今次等等Hea 又有新搞作, 我咁醒梗系立即去食啦😎123分钟韩国束草红蟹+ 无限任食五选二汤底滋味台式火锅😎 听过名就知劲,可以食韩国束草红蟹、烤鱼再加鸡煲、猪手,一次过满足几个愿望,真系去边度揾😎.五选二汤底滋味台式火锅包括有:烤鱼、古早酸菜白肉煲、台式香辣饱鱼鸡煲、花胶胡椒鸡煲,台南南乳猪手煲😎 款款都吸引,拣两款都满足到不得了😂.基本餐$269每人一只红蟹, 如果自觉胃口好, 可以拣$479无限韩国束草红蟹放题😎 真系抵到你唔信😋.我就想同时试下其他野, 一只红蟹已经非常满足🥰 红蟹以冻食为主, 大大只, 肉质爽实鲜甜, 再配上蟹膏, 都咪话唔过瘾😌锅品类有烤鱼同鸡煲选择, 有辣有唔辣, 照顾到各人口味, 非常细心🥰.我地就拣左…台式香辣饱鱼鸡煲,鲍鱼厚身, 有咬口,鸡件嫩滑厚肉, 份量十足,微微地辣非常醒胃,真系食完想再食🤣🤣.正宗麻辣烤鱼,条鱼好
五选二汤底滋味台式火锅包括有:
我地就拣左…
正宗麻辣烤鱼,条鱼好大条😂 目测超过一斤🤣🤣 而且厚肉,唔多碎骨,半煎炸过再煮,但仍然保持鱼肉嫩滑,配麻辣真系非常之爽😂 配菜有豆卜、豆茅,贡丸,我地点再左啲丸、菜、鸭血莴笋、牛肉、饺子🥟 好食又好饱😂😂
小不了的台湾地道小食, 当然都要叫啦,阿宗面线、台式饮品、台式香肠、盐酥鸡、台式卤蛋,突然好似一秒去左台湾一样😂
123分局时间好充裕, 仲有时间可以倾下几句, 要订位就快快手😎😎

2023-04-06