2020-11-06
1976 浏览
今日喺坚尼地城同朋友食饭见朋友呢排密密喺屋企食咁鬼大只蟹蟹真系流晒口水一问之下原来系呢间 海港酒楼全香港九龙新界有成10几间分店 可以拣间最近自己嘅去攞🦀🦀🦀今日喺坚尼地城所以㨂呢间最近香港大学站C2 出口地铁上地面 右手边西宝城入商场上2 楼电梯后左方莎莎向前行少少就见到243 号铺预订系点呢~~首先上返佢哋嘅网站用QR code开最方便 选酒家 👉🏼外卖自取👉🏼日期时间👉🏼手机号码👉🏼海鲜类👉🏼信用卡付款 预订襟几个制就搞掂 好方便始终屋企唔会蒸到咁大只海鲜而且要亲手整瓜佢都会心有余悸 阿弥陀佛🙏🏼Order完最快半个钟左右就可以去攞喇~酒楼会帮你蒸好晒放喺个大盒俾你攞走随盒附送Wasabi同埋豉油一盒不过我朋友同我讲佢平时系送醋的唔知点解今晚变咗做Wasabi?不过都OK好味啦 开头食嘅时候我都系原味好鲜甜 珍宝蟹柳 放落口 今晚得两个人食 四斤半真系绰绰有余见琴晚仲剩咗少少冷饭就模仿日本餐 将个壳啲膏倒落啲饭度加啲蔬菜白菇一齐煮咗个泡饭 只系加少少鸡汁调味哗~真系好鲜味 最近真系个个都系厨神下次如果多人啲我会试吓叫五斤半都系$1200 左右因为间间分店有嘅蟹嘅重量都唔同不过听朋
见朋友呢排密密喺屋企食咁鬼大只蟹蟹
用QR code开最方便
预订襟几个制就搞掂 好方便
始终屋企唔会蒸到咁大只海鲜
而且要亲手整瓜佢都会心有余悸 阿弥陀佛🙏🏼
Order完最快半个钟左右就可以去攞喇~
酒楼会帮你蒸好晒放喺个大盒俾你攞走
随盒附送Wasabi同埋豉油一盒
不过我朋友同我讲佢平时系送醋的
唔知点解今晚变咗做Wasabi?
今晚得两个人食 四斤半真系绰绰有余
见琴晚仲剩咗少少冷饭