2023-01-09 326 浏览
冬天梗系打边炉嘅季节啊啦,打边炉坐最钟意就系拣任食,我同老公大食呀嘛😂一定系任食最抵😂之前嚟过呢度㗎喇,又平又抵食,性价比极高,而且环境装修又靓,又多卡位坐得舒服之外,食物质素都好OK!呢度可以食到好多唔同款式,打边炉之前可以先食主食,除咗可以拣惹味鸡煲之外,仲可以拣酸菜鱼,如果六位以上仲有得拣原条烤鱼!今次我哋汤底要咗澳门猪骨锅,非常足料嘅猪骨煲,最钟意猪骨汤底打边炉,会令到啲食材特别鲜甜㗎!呢度啲猪骨筒几靓,所以食到最尾一定要食埋啲骨头❤️啲猪筋煲到软绵绵可以食到满满嘅骨胶原㗎!女士们一定大爱!套餐价钱只需要二百几蚊,已经可以食到好多靓牛!作为牛魔王嘅我哋好钟意食呢度就系咁解!牛肉方面有得拣香浓雪花味嘅安格斯极佳级精修肥牛,食起嚟滑一滑,仲可以拣肉味香浓嘅安格斯牛板腱,肉质方面都好有水准㗎!我最钟意就系安格斯牛板翼,略带雪花牛肉味又够,两者之间嘅平衡最好所以最好味😍除咗牛肉仲有好多唔同嘅海鲜款,例如有日本广岛蚝、海虾、沙白蚬、鲜脆鲩鱼肉、鲜脆鲩骨腩、鱼头,我梗系样样都食晒啦😆日本广岛蚝真系够晒鲜甜肥美,蚝味香浓令人满足仲要无限encore,肉质爽实生猛嘅海虾都系必叫item!