2015-02-01 4486 浏览
 今晚约左几个姐妹去食BUFFET,皆因我地几个都好钟意食BUFFET。因为咩都有得食,最重要系CITY ART有三款即开生蚝,紧加岩晒钟意食蚝既我地呀!!!!当晚既Taylor Pacific Osyter又够肥又够大只,简直食到停唔到呀另外佢系半自助架,海鲜沙律甜品就自助拎,仲有个MENU任点任食。有3款既汤,7 - 8款既意粉及意大利饭,主菜方面都有好多选择。今次主题系"安格斯牛肉",MENU都啲野食都围绕"安格斯牛肉"。其实主菜除左牛之外都有羊鞍、银鳕鱼、鲯鳅鱼、芝士焗阿拉斯加蟹脚、鸭腿等等...选择都好多,所有野都系任点任食。每样份量少可以ORDER好多次都得。我地食到连甜品都食唔落呀!!!!下次要再黎"蚝"食过先龙虾浓汤鹅肝意大利饭西冷扒

即开生蚝(Taylor Pacific Osyter)
即开生蚝
我地食到连甜品都食唔落呀!!!!下次要再黎"蚝"食过先

龙虾浓汤
龙虾浓汤
西冷扒
题外话/补充资料: OPENRICE 仲有COUPON 7折优惠,简直平到笑呀!!!!
2015-01-29
用餐优惠
优惠券
即开生蚝(Taylor Pacific Osyter)
即开生蚝