2024-09-05 553 浏览
今晚一于食好啲,于是就叫老公带我嚟呢间餐厅,餐厅主打特色fushion , 想食左好耐,今次真系可以大饱口福!😝环境宁静舒适,全场播放柔和音乐增加不少气氛🤓 💜 Yaito Gatsuo & Rhubard 💜 鲣鱼非常肥美,唔会太重海水味,劲Creamy好好食!不特制酱汁都好特色系有四川嘅风味辣辣地!热辣辣地啦又有大甜嘅感觉都几特别!令人一试难忘!美食之前本身会觉得怪怪地,但系食落之后又食到唔系好停得口!💜 Brittany Spring Chicken & Coconut💜 超特色,椰子鸡肉汁清清香香,春鸡啊!鲜嫩juicy !完美配搭!🤚🏻咁高级嘅嘢我都系第一次食!我真系好多谢老公肯带我嚟呢间餐厅,可以试到啲咁创新嘅食物!令我一世都唔会唔记💜 Potato with Fish Maw & 10g Caviar💜绝 对真材实料,鱼子酱非常浓郁🙏 我可以话超正宗😬 薯仔配以花胶与达乌里克鱼子酱,无需额外酱汁,微酸且质地介于嫩滑与软糯之间 !今晚真系劲好可以食到啲咁高级嘅鱼子酱!货真价实!💋💋💜 Japanese Moro Blood Orange (甜品)💜。呢个甜品真系令人惊艳!海

💜 Japanese Moro Blood Orange (甜品)💜。呢个甜品真系令人惊艳!海胆质地鲜嫰,入口即化,口感丰富,充满creamy 感!完全展现左日式海胆嘅独特风味!🩷😼口感细腻,配埋特色血橙!带着淡淡的海鲜甜美,同微妙嘅咸度,入口令人愉悦非常唔错!绝对值得一试!😺