2023-04-23
今次行开科学园,完全冇头绪做咩。点知行行下,见到装修非常简洁,有大落地玻璃,探头一望,原来系sensory zero,一直都有去开湾仔𠮶间Sensory Zero 所以唔会陌生,今日带男朋友去饮 驰名嘅crazy mocha ,真系好有心机,上面有好多即刨嘅碎朱古力,我男朋友话本身好少饮Mocha 今次带俾佢新嘅体验 佢唔甜,仍保留咖啡香味,好岩唔习惯饮啡,但又想试嘅朋友。Crazy mocha 痴_线朱古力咖啡 $55同时亦试左Sparkling americano $45味道上,几特别,淡淡地,咖啡味被sparkling water 带走左,我觉得味道合适。亦试左小食,双份日本滑蛋 $42系炒滑蛋夹牛角包🥐卖相系几吸引啲滑蛋略嫌炒得耐左少少 ,所以有点老,同味道上,需要自己自行落盐落黑胡椒调下味整体来说:个包系几好食,松脆香口
今次行开科学园,完全冇头绪做咩。
一直都有去开湾仔𠮶间Sensory Zero
Crazy mocha 痴_线朱古力咖啡 $55
Sparkling americano $45
亦试左小食,双份日本滑蛋 $42
系炒滑蛋夹牛角包🥐
卖相系几吸引
整体来说:个包系几好食,松脆香口