2009-05-18
这"泰馨"的确不易揾, 打的的话都应该会到, 如果你自己行入去就要小心小心--- 食店是村路入面, 那次行入去偶遇三只流浪狗, 相距十尺的我们正在想办法避开牠们, 说时慢那时快, 牠们已用两秒9既速度打到我们面前,走避不及而吓到花容失色,真系食几多都补唔番...回过了神, 点了些常吃的食物: 1. 生虾刺身 (只汁系用青,红辣椒剁碎而成, 不胜辣者勿试! 不过人生得意需尽欢, 既然来得, 试一只半只又何妨?) 仲有既系啲虾头会炸过,仲有膏的!2. 炸虾饼 3. 海鲜多阴功 (每次都加辣, 每次都很刺激!)仲有好多都好味, 钟意食咩都可以试下雪柜里的饮品其本上我都全试过, 本人就最爱"椰子coconut"同"蜜糖芦荟honey aloe"𠮶两款, 好过成日饮可乐甘dry如果真系要炒饭粉就真系要想清楚先叫, 我曾经试过一个咩炒饭系好浓味又咸, 曾经叫过一个咩炒粉就好干 如果一大班朋友开餐而佢地又真系饭桶啲朋友,甘就无办法下都要试下.
回过了神, 点了些常吃的食物:
2. 炸虾饼
3. 海鲜多阴功 (每次都加辣, 每次都很刺激!)
仲有好多都好味, 钟意食咩都可以试下