2024-06-25 306 浏览
街坊价的烧味店🌸肥叉烧饭唔算太肥,叉烧蜜汁味道刚好,拌埋姜葱零舍好味🌸乳猪烧鹅咸蛋饭乳猪唔会太肥太漏,味道不错,烧鹅去骨斩件上,烧鹅皮够香,掂埋酸甜酱就可以解解油腻,加$8配埋咸蛋,口感味道非常丰富。🌸油菜(菜心)大大碟油菜,菜心带点甜🌸泰式猪颈肉在烧味店食既泰式猪颈肉比平时吃的不同,油脂丰富,有叉烧汁味道。🌸猪仔骨满满一碟,连骨头都入晒味,钟意吮骨既你就会钟意架啦!🌸手拍青瓜酸酸地特别开胃🌸冻柠茶🌸冻柠蜜======详情======大胜烧鹅 (黄大仙)黄大仙凤德道29号地舖================#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃货 #吃货日常 #RnT吃货 #相机食先 #黄大仙美食 #黄大仙好去处 #香港美食探店 #香港探店 #我是吃货 #打卡热点 #打卡美食 #著数报料 #消防局对面 #黄大仙庙附近美食 #烧味店 #叉烧 #烧鹅 #乳猪 #凤德道 #大胜烧鹅
街坊价的烧味店

🌸肥叉烧饭
唔算太肥,叉烧蜜汁味道刚好,拌埋姜葱零舍好味

🌸乳猪烧鹅咸蛋饭

🌸油菜(菜心)
大大碟油菜,菜心带点甜

🌸泰式猪颈肉

🌸猪仔骨
满满一碟,连骨头都入晒味,钟意吮骨既你就会钟意架啦!

🌸手拍青瓜
酸酸地特别开胃

🌸冻柠茶
🌸冻柠蜜

======详情======
大胜烧鹅 (黄大仙)
黄大仙凤德道29号地舖
================