2024-06-25
街坊價的燒味店🌸肥叉燒飯唔算太肥,叉燒蜜汁味道剛好,拌埋薑蔥零舍好味🌸乳豬燒鵝咸蛋飯乳豬唔會太肥太漏,味道不錯,燒鵝去骨斬件上,燒鵝皮夠香,掂埋酸甜醬就可以解解油膩,加$8配埋咸蛋,口感味道非常豐富。🌸油菜(菜心)大大碟油菜,菜心帶點甜🌸泰式豬頸肉在燒味店食既泰式豬頸肉比平時吃的不同,油脂豐富,有叉燒汁味道。🌸豬仔骨滿滿一碟,連骨頭都入晒味,鐘意吮骨既你就會鐘意架啦!🌸手拍青瓜酸酸地特別開胃🌸凍檸茶🌸凍檸蜜======詳情======大勝燒鵝 (黃大仙)黃大仙鳳德道29號地舖================#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #黃大仙美食 #黃大仙好去處 #香港美食探店 #香港探店 #我是吃貨 #打卡熱點 #打卡美食 #著數報料 #消防局對面 #黃大仙廟附近美食 #燒味店 #叉燒 #燒鵝 #乳豬 #鳳德道 #大勝燒鵝
🌸肥叉燒飯
唔算太肥,叉燒蜜汁味道剛好,拌埋薑蔥零舍好味
🌸乳豬燒鵝咸蛋飯
🌸油菜(菜心)
大大碟油菜,菜心帶點甜
🌸泰式豬頸肉
🌸豬仔骨
滿滿一碟,連骨頭都入晒味,鐘意吮骨既你就會鐘意架啦!
🌸手拍青瓜
酸酸地特別開胃
🌸凍檸茶
🌸凍檸蜜
======詳情======
大勝燒鵝 (黃大仙)
黃大仙鳳德道29號地舖
================