2021-07-16 57 浏览
💛苏山鸡饭💛鲜油咖咉多士本身见到旧牛油咁厚咁多,小编仲谂住自己今日卡路里不得了,结果揭开系一得一半嘅,咁都好啲🤭咖咉味唔浓,有少少甜咗啲🤏面包唔脆身。星洲叻沙掺掺个味唔系一般既叻沙味😂 但系即使下午茶,啲料都仍然非常足,青口虾呢啲都俾到足。呢间嘅掺掺系油面沟米线。巴东牛肉配椰浆饭小编推介呢个。牛肉非常腍,数量好多,而且好入味,唔辣大家唔洗怕。椰浆饭都好食,有淡淡椰子香,唔甜,很好🤣而且仲有少少巴东辣酱俾你简捞唔捞落个饭到。仲有啲配菜。轻怡海南鸡饭配轻怡新加坡白胡椒肉骨茶小编觉得唔轻怡,份量好足。肉骨茶,胡椒味好香浓,小编喜爱。肉有两旧,好腍,都充满咗胡椒味。个油饭又并唔系一般既油饭😂佢系XO酱嘅油饭。鸡肉好嫩,无骨,岩哂小编呢d懒人,而且皮下脂肪唔多,再并配上三个酱,任君选择。下午茶黎讲,小编觉得呢个性格比高,好抵食。野饮叫咗椰青,雪山樽仔奶茶同鲜柠檬薏米。椰青同鲜柠檬薏米正常;奶茶就似泰国奶茶。总括而言,呢间性价比高,想试可以试下💛
💛苏山鸡饭💛

轻怡海南鸡饭配轻怡新加坡白胡椒肉骨茶
轻怡海南鸡饭配轻怡新加坡白胡椒肉骨茶

雪山樽仔奶茶
椰青

总括而言,呢间性价比高,想试可以试下💛