2010-07-23 20 浏览
唔好意为英文叫 Steak House 就觉高档、好西餐咁,其实只系港式扒房或西茶餐廰啰,但比起花园、金凤好啲啦 ~ 都系做吓啲客坊生意,所以服务、衞生都唔好太多要求喇 ~ 以前层发生过不如意事,话说我叫黑椒牛扒要求汁另上,个老板娘居然话咁麻烦架 ﹗您咁麻鬼烦,厨房佬都唔知会整啲咩野比您食呀﹗哗﹗依家恐吓呀﹗仲要对住我黑面,咁少既事都唔得﹗谂起都嬲嬲地﹗唔怪得知啲客走吓一个,走吓又一个﹗罗宋汤,餐汤黎讲,可以啦。什扒意粉配黑椒汁,份量十足,有肠、烟肉、半件鸡扒、牛扒同猪扒,以快餐店口味黎讲,系足料又好味﹗我食埋啲意粉真系劲饱﹗意粉系煮定备用,并唔系即叫即做,烚得过熟。黑椒汁倘可接受,但味啖及唔够香﹗

罗宋汤,餐汤黎讲,可以啦。

罗宋汤
什扒意粉配黑椒汁