湾仔街头小食非常之多 今次试左一间好高汁既铺头 平时Lunch行过卖双𩠌饭 质素都唔错 过左午市时间摇身一变变成街头小食 仲营业到凌晨时间tim 最重要呢间既精华真系在于个秘制酱汁🤤咖喱陈皮鱼旦 $12/8粒咖喱味超重仲好辣好过瘾 酱汁真系好重要 弹牙陈皮鱼旦街头最爱煎酿六宝 $35/7件全部都系纯鲮鱼肉酿制 有青椒 尖椒 茄子 红肠 豆腐 豆卜选择 鲮鱼肉都香 最重要佢地秘制辣椒汁超级惹味 啲汁真系调得好好南越街头烤肉串 $38/3串重烤肉味好有泰式既感觉 肉味香浓有口感 配埋泰式辣酱好有风味台式麻辣鸭血豆腐 $28碗个麻辣红汤式好好食 够晒辣味衬托鸭血同豆腐 鸭血口感QQ嫩滑 豆腐吸哂所有汤底味好正椰汁芋头西米露 (冻)$24碗最后特别系有糖水食 仲要好足料!!西米露劲多一啲都唔马虎 芋头粒粒旧大旧 重点系真系好味 冻冰冰食埋以上辣野真系好解辣 仲有其他糖水可以选择呢点真系好惊喜整体上街头小食价钱真系算平 重点真系好食同足料 食物种类多样化都好重要 值得经常黎帮衬😝
湾仔街头小食非常之多 今次试左一间好高汁既铺头

咖喱陈皮鱼旦 $12/8粒