2018-04-26 2394 浏览
平时车仔面就食得多啦,唔同配料同面底组合成一个属于自己口味既面食不过西式既车仔面就比较少听到。经同事推介下,去左骏业街街市一间Cafe试下位置系街市较入,不过有投射灯将logo射在地上,唔会揾唔到。《刚刚清洁地面中,所以仲有D湿,卫生情况理常》货柜外型既上菜枱,间开open kitchen同用餐区,抽风系统做得几好,舖面感觉唔到油烟配搭颇多,总有一款岩口味。我Order左芝士汁猪颈肉温泉蛋扁意粉,器皿外型特别《有个手抦》,用意系煮完直接连镬上枱,保持温度,刚上枱时就小心热啦。酱汁够杰,沾满面条,味道亦颇浓猪颈肉切丁,亦算爽口半价加多一份唐扬炸鸡,外面炸得香脆,鸡肉嫰滑多汁,酱汁味道特别《Tabasco 加沙律酱》酸酸辣辣,好味临尾叫多杯冰冻既手摇柠檬茶,用左柠檬汁代替左柠檬片,所以见到颜色分左2层,记得搅混先饮,茶味香浓,柠檬味较清淡,不错

配搭颇多,总有一款岩口味。

,刚上枱时就小心热啦。

酱汁够杰,沾满面条,味道亦颇浓
猪颈肉切丁,亦算爽口