2024-01-08 1438 浏览
嚟到呢间味道叫做真系咁滋味,仿佛食咗一口就回唔到头!茶点精致得嚟,一啖一啖嘅享受,每款咬落去都系满满嘅惊喜!😍香酥嘅叉烧酥外表吸引,一啖咬落去就听到咔吱咔吱声,个口感脆到喊,入面嘅叉烧又够味,甜甜地好满足!再讲讲佢𠮶个水晶虾饺,个皮真系做到透明闪亮,一件虾饺够晒鲜,虾仁爽口弹牙,嗲极!🦐其他嘅蒸点都保持得好有水准,每样都系尝鲜好选择。而家讲下主食,个浓汤野菌面,真系喝一啖汤头,好像整个世界都宁静咗咁,满满嘅野菌香气四溢,面条就啱啱好,唔会太腍又唔会太硬,劲正!环境方面,就真系舒服到不得了,坐喺窗边,光线充足,感觉阳光都变得温柔。总括嚟讲,呢间嘅体验真系够晒心水,食物同环境都正,值得推介!🌟