2020-11-18
听讲佢的tiramisu bagel 🥯 好出名一心谂住黎食,点知未够4点就卖晒🥺 唯有试menu其他的甜品啦~我同朋友都钟意饮cold brew,刚好佢地有两款:一款fruity d另一款nutty d个人觉得nutty d既”Okinawa”比较好饮🥰不过系presentation方面认为可以换个靓d既杯上,而唔系普通的啡色圆杯。(图1)Yuzu Matcha burnt cheesecake 好香好浓😍burnt得岩岩好绿茶味好出之余又唔会好苦~配埋yuzu可以吊返fresh个口感👍🏻非常推介!(图2)Caramel pineapple pound cake 没对比没伤害😰卖相普通食落更普通,真系周街都揾到既质素🤧题外话,今次系第一次黎,去到先知原来呢度从中午12点起就有shisha供应,坐系天台一边饮咖啡一边食水烟望到都觉得好享受,下次黎一定会book😎!! I will be back! But no more pound cake please😂
个人觉得nutty d既”Okinawa”比较好饮🥰
没对比没伤害😰卖相普通食落更普通,真系周街都揾到既质素🤧