Nonsense

餐厅: Nonsense
资讯:

第2️⃣次光顾这家餐厅即日订位的 同上次一样好多人ᴍᴇɴᴜ有变更喔 这次点了✨叻沙海鲜炒意粉🦐🐙惹味&不会油油的 望落细细碗食落唔系咁少 试埋人哋嘅黑啤猪/牛菇菌意粉 前者的🐷好有咬口不过无黑啤味 后者就系白汁 还好🤣.套餐有汤和饮品4人一致要🎃汤浓浓的好好味呀人均$90-100 比九龙城略贵 不过难得ʜᴀᴘᴘʏғʀɪᴅᴀʏ😋个个叫唔同可以开心sʜᴀʀᴇ✌🏻. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .第1️⃣次试食之体验💖本身甜品系2点后先供应我哋又为食多口问咗店员成功食到😻✌🏻偷睇到隔离枱嘅ᴡᴀғғʟᴇ好似都好吸引😝.✨参巴辣软壳蟹意粉〰️叫咗少辣但都几辣不过好得意 食食下又唔辣了 好惹味软壳蟹大细合理🤣.✨和风鳗鱼温泉蛋饭〰️好多块鳗鱼呀😻见到都开心 食落继续开心😋.✨热情果芒果挞配雪糕/焦糖布丁〰️雪糕常见就无拣店员超好人 话我哋本身sᴇᴛ ʟᴜɴᴄʜ已包2杯饮品所以个甜品sᴇᴛ嘅饮品帮我哋转布丁🍮
第2️⃣次光顾这家餐厅
即日订位的 同上次一样好多人