2024-10-07 1494 浏览
今日系晚上8:24pm时系到堂食。虽然现在系10月但天气都非常热差唔多成30度。由然天气咁热,我入去既时候就已经决定好一定要食冷鸟冬,最后我用手机点左个海苔冷乌冬。上菜既时候,职员比左个柚子冷乌冬我,当时我打左个特,因为我系好少食酸野。之后我望下个手机落左既单,发现我个order 变左柚子冷乌多同时间海苔冷乌冬就售罄。我果时就明白到餐厅强行帮我转左个order, 同时间我连对单既资料都冇埋。我试过食一条柚子,但都系太酸完全顶唔顺。我冇同职员反映过系统落错单,佢有帮我换过原味冷面汁但乌冬本身有柚子酸味,我都系食唔落。最后个餐我完全食唔落谂住起身走去隔离茶餐厅,职员就话换个清汤热乌冬我,我见佢咁有服务态度,礼貌上ok同食左少少汤乌冬但食唔出好味。我肯定唔会再黎因为餐厅强行换左个餐又唔出声,但我会多谢餐厅职员。
我试过食一条柚子,但都系太酸完全顶唔顺。
2024-10-07