2021-11-14
🔻筲箕湾浪漫餐厅之选全部主食可另加$有沙律🥗、饮品、餐汤、紫芯蕃薯意式面包🥯1️⃣MIXED GRILL ON SIZZLING PLATE ·GERMANY GREEN PEPPERCORN SAUCE 铁板 重量级杂扒·德国青胡椒汁 💲140🌟 推荐指数:★★★☆☆份量系大份既😆有男士一齐食会好d,杂扒岩晒咩都想食既我地!青胡椒汁感觉味道同一般黑椒汁差不多。2️⃣BABY BACK RIBS WITH BARBECUE SAUCE 猪仔排骨·秘制烧烤酱💲 90🌟 推荐指数:★★★★☆看似细份但切开系好多肉 juicy😋😋😋足料既😋 酱汁够浓味但唔会咸🥰3️⃣KING PRAWN 🦐SPAGHETTI 🍝 皇帝虾·虾汁意大利粉💲120🌟 推荐指数:★★★★☆ 影相fail左🤣 皇帝虾以「心形」上枱,卖相吸引,最重要佢既味道传统特别,同出面既普通忌廉汁/虾汁的确有唔同,值得一试😋😋😋评价:8/10
全部主食可另加$有沙律🥗、饮品、餐汤、紫芯蕃薯意式面包🥯
推荐指数:★★★☆☆
推荐指数:★★★★☆