Park café

2024-06-08 1717 浏览
见到呢间酒店有自助餐优惠,上去睇下有咩选择,见到除咗有自助午餐及晚餐之外、仲有个下午茶餐、两位用收费$341。二话不说就订位。去到坐低就发现唔对路,我被安置在间小房中而不是坐近自助餐区!跟住听到旁边枱的食客低声讨论原来唔系食自助餐,先知唔少人被广告误导了!😡心谂嚟到呢个地步都冇乜嘢可以做,唯有做次蠢仔啦🥲到了所谓下午茶餐上枱、再一次失望咗,好心佢学下人哋唔食得都要睇得先,佢求其到就咁攞个木盘放晒所有食物上去,一点心思都冇!最起码用个几层高的食物架啦,望落去都高贵啲先。都算、啲嘢食好似放咗好耐咁、面冇血色、颜色暗哑,味道方面比起坊间的茶餐厅更不堪,𠮶个声称朱古力流心蛋糕明显系现成行货,攞入微波炉叮返热就上碟,流都唔流嘅?!甚至乎普通一杯Cappuccino都冲得淡而无味!唯一可以赞嘅系附近得几枱食客,算是清静中渡过这次被误导的自助下午茶餐😮‍💨 ,希望啲人睇到我嘅食评后唔好上当啦!小彩蛋系我身后有个太太埋单后,有意无意咁讲「顶呀!仲谂住系自助餐?真系揾笨!」🤪
  • 味道一般