2019-06-27 740 浏览
有得选择的话,一定唔再帮衬,就算好味都系咁话!12点左右打去叫外卖,姨姨话而家做,我话冇问题,同一座大厦,等到12:45未到,打去问,话岀左,等下啦,到1点再打去问又话岀左,我话头先45分已经话岀左,会否漏单?姨姨话系岀左丫,要等䢂多人丫,我心谂有乜理由十几分钟都撘问倒䢂落黎?跟住谷鬼气自己冲上去,点知个外卖就咁放左系门口度!真系离谱!食饭时间得一个钟,我1点15分先有得食,问亲都话外卖岀左,忙唔紧要,我体谅,但都讲句冇人送外卖自己上去攞啦,又唔讲,打上去问佢地啲态度又差,好似争佢钱咁!大佬丫,我明白小店冇乜服务提供,帮衬完就走,但都唔系咁样丫!我帮衬左几年,真系谷气,而家忍唔住先响度讲咋!服务1分都唔想比,只系冇得冇分!
服务1分都唔想比,只系冇得冇分!