2014-06-24 2149 浏览
前排,我系网上见到我朋友既相簿内有超得意既三眼仔拉花咖啡,所以我好直接问我朋友系边度发现哩间cafe,而我二话不说噤叫左我另外两位朋友一齐去试同潮圣下  我地系提早三日打去订位,其实都好少cafe会有订位服务,不过我觉得几好。本身订左晚上八点半,但因为我有个朋友当日临时黎唔到,我地唯有下午打去改时间为晚上八点半,但我地七点九去到,个侍应竟然同我讲我地系订八点半,唔系八点,我真系觉得有点无奈,为何我地更改既booking无update到?  我地唯有系附近行下等佢既来电啦,终于打黎入左去坐低,我地每人叫左各一样主菜同饮品,另加一个小食,我认为系刚刚好,可能我地大食啦  墨汁带子意粉 - 唔够味,带子麻麻地什菌意大利饭 - 唔够汁,d饭有d散什菌蕃茄焗豆多士 - 无特别...三眼仔&Mike green tea latte - 浓烈绿茶味,口感较"结"身Bear latte - OK!整体我觉得除左影相有美感外,个人认为唔叫好食同埋有点不值,同埋我地坐既座位枱系一张大长枱,但左右已经有一至两枱人,我觉得无乜空间感同有点迫。

墨汁带子意粉 - 唔够味,带子麻麻地
什菌意大利饭 - 唔够汁,d饭有d散
什菌蕃茄焗豆多士 - 无特别...
Bear latte - OK!

题外话/补充资料: 如果walk in, 真系无了期噤等,因为侍应唔会催人走,所以最好提早订位。
2014-06-18
庆祝纪念