2021-12-11 338 浏览
添饮咖啡馆放假朋友话想去粉岭裁判法院👨🏻‍⚖️到参观下, 所以就揾左呢间Cafe 试下🥰佢正正就系法院既旁边, 环境好清幽🌱室内就好文青, 打卡影相hea下系一流既🥰➿🍳🥖 欧陆早餐 焗大烧烤配炒蛋 烟熏三文鱼 利安拿冻肉肠 英式鸡肉肠 脆薯格 牛油粟米粒 蕃茄香草包 💲128 ➿All Day Breakfast 入去既时候见到差唔多每枱都有叫☺️ 望上去好似都几丰富所以我都叫左, 我最钟意佢既食肠同香草包🥖😍 虽然唔系好软熟嘅香草包🥖, 但食落去都好烟靭, 大啡菇都好食既☺️ juicy份量虽然望落去吾系好多, 但小小小小都几饱架🙆🏻‍♀️➿ 🥑 🍓牛油果 野莓奶昔 HK$58 ➿牛油果小粉丝既我又点会放过呢杯牛油果野莓奶昔🥰 好 creamy 好滑😍 而且吾会好甜, 我几中意😍💗➿ 🥞 法式多士 热香饼 杂莓 鲜忌廉 蔓越橘果酱 HK$ 88➿朋友叫左法式多士热香饼🥞食落去都几松软, 多士就感觉似西多士🤣 加上杂莓🍓酸酸地都吾错既➿☑️🍍百香果鳯梨沙冰 HK$68➿朋友叫左百香果凤梨沙冰, 卖相好靓, 有机会下次我都会试下🤣
添饮咖啡馆

佢正正就系法院既旁边, 环境好清幽🌱
室内就好文青, 打卡影相hea下系一流既🥰

份量虽然望落去吾系好多, 但小小小小都几饱架🙆🏻‍♀️

➿ 🥑 🍓牛油果 野莓奶昔 HK$58 ➿

➿☑️🍍百香果鳯梨沙冰 HK$68➿