2020-02-11
哩间泰国菜馆装修走fushion风,西式餐饮设计,见佢有优惠就入左去食晚饭,野食同服务都几好呀!烧猪颈肉青木瓜沙律 $128猪颈肉同青木瓜都系我食开泰国野必点item,基本上想食沙律都叫哩款,猪颈肉中意佢爽口多肉,配埋青木瓜真系最佳配搭。椰子虾 $98特色菜所以试下,真系几特别,大虾爽口,连埋椰子丝炸多左层口感,点酸辣汁更开胃。船来运到套餐 $168 - 小食:香炸鱼饼新年就点左个咁好意头晚既套餐,鱼饼新鲜炸好香口,冇骨啖啖鱼肉,有青豆同少量香料,加埋一齐好食。主菜:猪肉船面超多料意想不到,汤底鲜味,原来用左12小时慢煮猪肉去煮汤,有猪肉丸、猪润、肉片,特别一提肉片好林。热泰式奶茶跟餐饮品,低糖,香浓茶味,但个人中意饮甜d。炒金边粉 $98卖相好靓,蛋丝网包突显功夫,但配料唔多,得二只大虾,可加多d料,味道系好食。南瓜焦糖布丁点都要留肚叫埋甜品,因为好抵,系餐厅周年优惠,我见哩个未食过叫黎试下,南瓜又甜又林,好食,食完饱饱了。
猪颈肉同青木瓜都系我食开泰国野必点item,基本上想食沙律都叫哩款,猪颈肉中意佢爽口多肉,配埋青木瓜真系最佳配搭。 椰子虾 $98
跟餐饮品,低糖,香浓茶味,但个人中意饮甜d。 炒金边粉 $98
卖相好靓,蛋丝网包突显功夫,但配料唔多,得二只大虾,可加多d料,味道系好食。 南瓜焦糖布丁