2023-08-18
蒜蓉拍青瓜🥒除左蒜味好够浓味外 亦有少少麻辣 份量比出既既多 作为前菜小食好开胃🤤千岛和牛迷利汉堡🍔(3件)见好多人都点左呢款 见卖相唔差又想试下 估唔到又几夹 香浓既千岛酱包裹住嫩口和牛 食得好滋味🤤仲好抵食👍🏼黑金流沙包(2件)流沙包做到好出色 呢个一定要试 入边既奶黄都有漏出嚟 香浓既咸蛋黄 包好松软 正呀!👍🏼👍🏼👍🏼X0酱香煎萝卜糕🥕(8件)蒸得几香口 XO酱应该落左唔少 因为好浓味 会忍唔住食完一旧又一旧😋鲍鱼酥(2件)原粒迷李鲍鱼放系鲍鱼酥上面 好吸晴😍味道都令人回味 酥相当松脆💯黑蒜烧卖 (4件) 香浓嘅黑蒜味再配上带子 蟹籽~真材实料 好鲜味 值得推荐😍招牌杨枝甘露🥭食完点心 好想食返d甜点 好期待既招牌杨枝甘露 冇令我失望 首先果肉够多 甜味适中 仲要用埋名牌打卡碗~😍桃胶炖原只雪梨🍐原只雪梨炖 桃胶满满放哂雪梨入面 超级足料!味道清甜 仲有淡淡的桂花香🤤桃胶够滋补又有口感甜度适中 真系份量十足🥰👍🏻明干小馆 (尖沙咀)尖沙咀厚福街8号H8 1楼
蒜蓉拍青瓜🥒
千岛和牛迷利汉堡🍔(3件)
黑金流沙包(2件)
X0酱香煎萝卜糕🥕(8件)
鲍鱼酥(2件)
黑蒜烧卖 (4件)
香浓嘅黑蒜味再配上带子 蟹籽~真材实料 好鲜味 值得推荐😍
招牌杨枝甘露🥭
桃胶炖原只雪梨🍐
明干小馆 (尖沙咀)
尖沙咀厚福街8号H8 1楼