2010-07-26 32 浏览
黑色暴雨己挂起, 为免己计划好既食肆关门白行一趟, 只好到附近常帮衬既咖哩馆, 一入去即觉唤然一身, 整间店装修后, 将暗房拆咗变埋一个大厅, 感觉铺大咗光咗同舒服咗, 仲无以前咁局促添...<食物>1) 黑羊配薄饼 ~ 黑羊本身系中辣, 汁真的带有中药味, 呢种味道从未食过, 有别于一般黄/绿/白等咖哩, 我个人可以接受到, 而肉腍同少膻, 不错的选择 . 而薄饼方面就好麻麻, 唔够热亦比较干身, 食咗一件放弃咗一件, 建议配白饭2) 咖哩海鲜煲 ~ 材料有中虾2只, 青口, 龙虾丸, 八爪鱼丸, 鱿鱼等, 除咗虾系好味之外, 其他都好普通, 好似食喇沙咁, 材料一模一样, 系除咗个汁唔同咗之外, 仲要无饭或薄饼配, 咁就卖成 $9x, 非常唔抵同失望 二人共消费 : $200

<食物>

二人共消费 : $200