2024-03-22 982 浏览
ℂ𝕒𝕟’𝕥 𝕤𝕥𝕠𝕡 𝕕𝕣𝕠𝕠𝕝𝕚𝕟𝕘 𝕗𝕣𝕠𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕤𝕞𝕠𝕠𝕥𝕙𝕟𝕖𝕤𝕤🕊️10多年前 fro yo 红遍全香港🫣,当时仲系学生既我都成日放学去食,多款味道多款 toppings🫴🏽,仲有d店铺可以自己挤雪糕自己落配料,好味又好玩☄️。知道佐敦开左间 fro yo 小店,即刻约细佬一齐去缅怀一下童年甜甜回忆🙈。我地拣左两杯,一款系店铺推介之一既 combo 朱古力3.0👀,包括香蕉🍌、缤纷乐💫、Oreo🍪、配 Bailey’s 朱古力酱🍩。朱古力同香蕉呢个组合无得输架啦🧜🏼‍♂️,整体竟然唔算甜,系唔同配料衬托下口感好好♨️。另一款系自选配搭,包括酥皮筒🥐、麻糬🍡、期间限定无花果🌺,配抹茶牛乳酱🍵。🧘🏽‍♂️配料都几高质,酥皮筒脆身、麻糬烟韧、无花果够甜,而抹茶酱相对比较淡🎾。Frozen yogurt 个 base 好 raw,味道酸酸甜甜🍼,感觉系唔加酱料净食一杯会好健康好开心😂;texture 方面,比雪糕更挺身更滑🍦。🍫COCO 3.0: Banana, Kinder Bruno, Oreo, Bailey’s Chocolate | $56🎍Meringue Cone, Fig,

🎍Meringue Cone, Fig, Mochi, Matcha Milk Spread | $58

店铺虽小,大概只可以企3个客人💁🏽‍♂️,不过门外有号码灯,购买后可以在门外等💡。店内布置简单得黎,色调柔和温暖🪄,有个迷你架 for 打卡😎。

其他