2019-11-24 601 浏览
星期日同屋企人经过呢间舖见到佢贴左poster俾业主加租,见入面个场好冷清,一于入去支持下!之前都有食过几次,味道几好,lunch价钱又抵。我哋叫左3个餐,有嘢饮同甜品。香草汁鲷鱼饭$50,鱼肉有咬口,唔系廉价个种鱼。依家出面好多餐厅都系用平价鲶鱼柳,食落松散口感好差。呢间餐厅用嘅绝对唔系个种,同埋食得出系比较新鲜嘅鱼肉。配埋香草汁,非常香口。泰式咖喱猪软骨饭$56,食落有香茅同其他香料味,猪软骨软淋,都好多旧肉。西冷牛扒饭$62,有两块牛扒,有少少筋,但以呢个价钱,咁大份肉好抵午餐包餐汤或甜品,我哋拣左甜品,今日系芒果布甸。一嚟到见到实在太惊喜,咁嘅价钱仲送咁有心机嘅甜品,实在太过份!希望多啲人会支持呢间舖,佢啲嘢食真系唔差,算系有质素亦都希望业主唔好加佢租,呢派市道不景,大家都好艰难,唔好逼到人哋咁尽啦!

香草汁鲷鱼饭

配埋香草汁,非常香口。

泰式咖喱猪软骨饭

西冷牛扒饭

芒果布甸

希望多啲人会支持呢间舖,佢啲嘢食真系唔差,算系有质素
2019-11-24
用餐时段