2016-10-02
又同老公周围揾食洪水桥平时好多时都系去买糖水食不过原来餐厅都有好几间揾左呢间西日餐厅试下。。。老公中意西我中意日👍🏻👍🏻👍🏻☺️☺️☺️入到去8成枱都有客餐厅细细 电影播住跑马直播令我谂起细细个去d街坊小店食饭感觉好亲民😆😆店员好快就比餐牌我地是日晚餐都几抵食而我就深深比呢个吸引住😍😍😍而饮品都有好多选择餐牌仲有好多散叫嘅小食同意粉呀焗饭咁不过因为第一次黎唔知份量所以都系叫左一人一个餐先😋😋老公个晚餐包左一块牛油多士同一碗汤汤我地选左白汤,黑松露忌廉汤以为平平无其 点知又几香wo😋另外因为对黑松露情有独钟所以见到加19蚊有个黑松露配脆法多士就点左☺️☺️☺️又真系有惊喜wo 又香又滑 放上多士上一齐食👍🏻👍🏻👍🏻唔错唔错饮品因为有好多唔同嘅特饮加9蚊无所谓啦😂😂😂叫左杯绿茶水晶红豆冰。。。可能我地误会左系绿茶嘅奶啦一上枱有少少失望😆但饮落又ok同红豆冰一样味😛😛😛我就点左杯荔枝芦荟泡沫红茶好多泡😂😂😂饮落唔会过甜好清香👍🏻老公份肉眼配黑椒汁好快就到lu配左意粉 点左7成熟不错啊 刚刚好唔会难咬开黑椒汁比较浓味 建议少少少少咁加唔好一次落哂而牛扒已有味唔加汁都够👍🏻我嘅日本定食我觉得正d定食有汤有饭
洪水桥平时好多时都系去买糖水食
不过原来餐厅都有好几间
揾左呢间西日餐厅试下。。。 老公中意西我中意日👍🏻👍🏻👍🏻☺️☺️☺️
入到去8成枱都有客
餐厅细细 电影播住跑马直播
令我谂起细细个去d街坊小店食饭
感觉好亲民😆😆
店员好快就比餐牌我地 是日晚餐都几抵食
而我就深深比呢个吸引住😍😍😍 而饮品都有好多选择
餐牌仲有好多散叫嘅小食同意粉呀焗饭咁
不过因为第一次黎唔知份量
所以都系叫左一人一个餐先😋😋 老公个晚餐包左一块牛油多士同一碗汤
汤我地选左白汤,黑松露忌廉汤
以为平平无其 点知又几香wo😋 另外因为对黑松露情有独钟
所以见到加19蚊有个黑松露配脆法多士就点左☺️☺️☺️
又真系有惊喜wo 又香又滑 放上多士上一齐食👍🏻👍🏻👍🏻唔错唔错 饮品因为有好多唔同嘅特饮
加9蚊无所谓啦😂😂😂
叫左杯绿茶水晶红豆冰。。。
可能我地误会左系绿茶嘅奶啦
一上枱有少少失望😆但饮落又ok